"Sempre arribem al lloc on ens esperaven"

Encara teníem un tema pendent amb vosaltres i per això, per fi, hem decidit fer-ho... D'on i com va sorgir la idea de Feel by Doing?

El meu nom és Judit i sóc la fundadora i ànima d'aquest projecte. Porto més de 12 anys dedicant-me al sector del turisme. Les experiències viscudes fan que al final prenguis decisions. Veus coses que t'agraden i que odies del sector. Coses que es fan bé i es fan mal. Coses que vols canviar. I per molt petites que siguin, penses que sempre és millor sumar que restar... Així que una mica d'aquí sorgeix la idea de "emprendre".

Des de la universitat, sempre he somiat en crear "alguna cosa" que m'apassioni i poder viure d'això, ser original i transformar les meves idees en una cosa que m'encanti i pugui compartir amb els altres... Però quan encara ets massa jove i no has experimentat lo suficient, aquestes idees es queden dormint en la teva ment.

No va ser fins a l'agost 2016 i després de viure en 2 països diferents, aprendre, caure, aixecar-me, viatjar, viatjar i viatjar... que vaig decidir que volia fer un canvi a la meva vida. Aquell estiu em trobava professionalment perduda i desmotivada... Només em motivava el viatge que anava a fer: Senegal. Una destinació desconeguda per a mi que vaig compartir amb una altra desconeguda (qui actualment ja és amiga meva :P). Podria dir que aquest viatge va ser un punt molt important en la meva aventura emprenedora... Els seus paisatges, la seva gent, el seu encant, la seva senzillesa... i sobretot, les experiències que vaig poder viure allà.

A la tornada del viatge, ho tenia clar: "Vull dedicar-me al turisme responsable i experiencial". Encara que no va ser fins abril 2017 quan vaig decidir tancar una etapa per obrir una de nova: vaig a crear la meva pròpia empresa!

Després de mesos de pensar, aprendre, treballar molt i seguir pensant; no va ser fins setembre 2017 quan va néixer Feel by Doing.

"Feel by Doing" va canviar de nom diverses vegades, però l'essència del projecte sempre va estar viva. Volia dedicar-me a la promoció turística i a l'organització d'experiències diferents i activitats originals. Estava farta de veure com el mateix model de turisme arrasava amb tot, com sempre els peixos grans es mengen als petits i com només "els de sempre" surten guanyant.

Volia i vull ser original, fer saber que Catalunya és molt més que només Barcelona, que allò autèntic no és fàcil de trobar, però existeix; i que un model turístic més responsable i sostenible, SI ÉS POSSIBLE!

Perquè sempre ho diem... Al final, el que recordes, no és el que has vist, sinó el que has fet...

Judit Esteban - CEO Fundadora

Judit Esteban